вівторок, 14 травня 2024 р.

Молодіжний конгрес «Українська ідентичність та її промоція у світі»

25 травня у місті Київ з метою об'єднання активної молоді, представників державної влади та бізнесу для обговорення розвитку і проявів української ідентичності закордоном відбудеться Молодіжний конгрес «Українська ідентичність та її промоція у світі».

Молодіжний конгрес «Українська ідентичність та її промоція у світі» - це захід, організований Молодіжною радою при Міністерстві закордонних справ України, що об'єднує активну молодь, представників державної влади та бізнесу для обговорення розвитку і проявів української ідентичності закордоном та як цьому сприяє молодь. Захід є одноденним та складається з 4 панельних дискусій на такі теми, як: визначення української ідентичності, а також промоція бренду українців у світі, цифровізація у формуванні міжнародного образу України, волонтерський рух як складова ідентичності. Захід відбувається за підтримки Програми Розвитку ООН та МХП.

В офлайн форматі можуть брати участь учасники віком 18-35 років. У разі великої кількості реєстрації, відбудеться відбір за мотивацією участі. 
На онлайн участь запрошуються усі бажаючі віком від 14 років. 

Посилання на реєстрацію для офлайн учасників: https://forms.gle/kg7caCr7V8QjEQxe7
Посилання на реєстрацію для онлайн учасників: https://forms.gle/2FpqTSPod6Pd2gt98

У разі виникнення запитань, будь ласка, звертайтеся на електронну пошту: identity.youth.council.mfa@gmail.com.

Немає коментарів:

Дописати коментар