вівторок, 13 лютого 2024 р.

Відео-проєкт "Голоси Такмеду"

Українські митці - актори, співаки, ведучі - випустили серію відео з тактичної медицини, аби поширити знання з тактичної медицини та спонукати військових та майбутніх резервістів пройти навчання.

Незважаючи на 10-й рік війни та вже майже два роки від повномасштабного вторгнення росії в Україну, військові, медики та волонтери кажуть про проблеми із якісною тактичною медициною.
Серед причин – передусім масштаби війни та спроможності різних навчальних інституцій. Однак також важливо, аби усі військовослужбовці та майбутні резервісти були обізнані про те, де вони можуть пройти тренінги з тактичної медицини, як це зробити, і розуміли важливість проходження такого навчання.

Яке рішення?
Задля поширення знань з тактичної медицини серед діючих та майбутніх військових та резервістів благодійний фонд PULSE, який розвиває такмед в Україні, ініціював відео-проєкт "Голоси Такмеду", в межах якого відомі голоси озвучили відео про критичні навички та поняття тактичної медицини. Серед героїв першої серії відео – актори Богдан Бенюк, В'ячеслав Довженко, Даша Малахова, Анна Саліванчук та Михайло Кукуюк, ведучі Олена Кравець та Анатолій Анатоліч, а також вокаліст гурту "Без Обмежень" Сергій Танчинець. 
Партнером проєкту став Театр на Подолі.
Реалізація проєкту відбувається за підтримки Міністерства оборони України.

Джерело: Рубрика

Немає коментарів:

Дописати коментар