понеділок, 29 липня 2024 р.

Пам'ятна монета "Країна супергероїв. Дякуємо медикам!"

"Країна супергероїв. Дякуємо медикам!" – нова пам’ятна монета, присвячена неймовірним українцям різних професій, чия робота під час повномасштабної війни набула ще більшої ваги.

Напередодні Дня медичних працівників її презентував Голова Національного банку України Андрій Пишний та генеральний директор НДСЛ Охматдит Володимир Жовнір.
"Ми презентуємо нашу нову монету в Охматдиті – найбільшій дитячій лікарні України, яка, крім неймовірної професійної енергії, має для країни визначне символічне значення. Це серце, яке б’ється для усієї країни, для кожної дитини.
На жаль, кадри сучасної України – це лікар, який щойно робив операцію чотиримісячному малюку, а після удару російської ракети у закривавленому одязі розбирає завали. Важливо, щоб такі історії українців – неймовірних та сильних – звучали та залишалися у пам’яті.
Вони не шукають слави, але як ніхто заслуговують на визнання. Саме їм ми присвячуємо нову пам’ятну монету. Все зруйноване, ми відбудуємо. Ворог може понівечити бетонні стіни, але ніколи не зруйнує характер українців", – сказав Андрій Пишний.
Перші монети були вручені працівникам Охматдиту, відзначеним за багаторічну працю та професійні заслуги.

Детальніше про дизайн монети та строки реалізації читайте за посиланням: https://bit.ly/4cWP2Vd

Немає коментарів:

Дописати коментар