вівторок, 24 листопада 2015 р.

"Сергій Ухачевський - це "тернопільський батяр", 
книжку якого, як візьмеш читати, 
то доки не прочитаєш - не заспокоїшся"
Надія Качуровська

Сергій Ухачевський відомий сьогодні читачам своєю гостросюжетною соціальною прозою, романом "Карпатський капкан". Він також є автором документальної книги "Киев бандитский. Динозавры отечественного рэкета", теле- та кіносценарії для телеканалів Discovery, National Geographic, Інтер, СТБ і кілької кінокомпаній. 
Вчитель української мови та літератури, який має неабиякий військовий досвід: у минулому - "афганець", пізніше - Майдан, АТО.

понеділок, 16 листопада 2015 р.

"Патріот" - це не просто слово

Сьогодні слова "Слава Україні! - Героям слава!" набули нового, реального, святого змісту. 
Наразі всім зрозуміло, кому ці слова адресовані. Наші герої - хлопці, чоловіки, мужні воїни, що зі зброєю в руках захищають східний кордон України; це лікарі, що виривають поранених з лап смерті; це волонтери, на плечах яких тримається забезпечення наших солдатів всім необхідним у їх щоденній ратній роботі. Зрештою, це всі ті, хто пожертвував хоча б краплиною своїх статків заради України, заради її майбутнього.
Хай живе Україна! Слава Україні! Героям слава!

понеділок, 9 листопада 2015 р.

"І бурею битва гриміла". Презентація книги Миколи Поровського в бібліотеці імені М.Реріха

Партіотичне щеплення від "Непереможних"

Патріотичне щеплення читачів бібліотеки імені В.Чкалова від учасників пректу "Непереможні": Тетяни Яровіциної - натхненниці проекту, автора-виконавця В'ячеслава Купрієнка та журналіста і поетеси Марини Курапцевої.