четвер, 24 вересня 2015 р.

Бібліотекарі Солом'янки взяли участь в Марші миру

"Мир - це не все, але все без миру - ніщо" (Віллі Брант). У сучасному світі навряд чи існує явище, яке шкодить людині більше, ніж війна. Війна - це смерть та страждання, біль, розруха, економічний занепад. Тому ми повинні зробити все, щоб зберегти мир.
Бібліотекарі Солом'янського району 21 вересня взяли участь у Марші миру, висловивши свою громадянську позицію.

пʼятницю, 18 вересня 2015 р.

Меморіальна дошка загиблим героям - рятівникам

15 вересня у розташуванні 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у м.Києві відбулось відкриття меморіальної дошки в пам'ять загиблим рятувальникам - Андрію Ступаківському та Денису Ритову. Вогнеборці загинули під час виконання службових на пожежі, яка виникла 4 березня у центрі столиці по вул. Саксаганського. 
Старший лейтенант служби цивільного захисту Андрій Ступаківський, якому було лише 24 роки, працював заступником начальника 4-ї державної пожежно-рятувальної частини. Спершу був курсантом Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, після чого відразу ж прибув на службу до Київського гарнізону. 
35-річний Денис Ритов - старший пожежний-рятувальник 4-ДПРЧ. У пожежно-рятувальній службі пропрацював 13 років і був невід'ємною частиною свого колективу.
"Андрій Ступаківський та Денис Ритов були справжніми професіоналами своєї справи. Вони були надійними товаришами для своїх побратимів. Незважаючи на ризик, який чекав на них при кожному виїзді, вони любили свою роботу і ніколи не відступали перед труднощами". (Олег Авер'янов, заступник голови ДСНС).


понеділок, 7 вересня 2015 р.

Відкриття мемеріальної дошки

1 вересня у Київському медичному коледжі імені П.Гаврося відбулося відкриття меморіальної дошки випускнику коледжу Андрію Аболмасову, який загинув у зоні АТО.
Серед випускників коледжу чимало учасників АТО. Одним із них був старший сержант медичної служби, фельдшер батальйону "Айдар" Андрій Аболмасов. Він героїчно загинув, захищаючи життя бойових побратимів, прикривши їх своїм тілом, у 2014 році.  За героїчний вчинок Аболмасов Андрій Вікторович нагороджений орденом "За мужність" ІІІ ступеня.