четвер, 30 жовтня 2014 р.

Хай буде вільна Україна!

"Хай буде вільна Україна на всі віки, на всі часи!" - виставка в бібліотеці імені П.Вершигори

На цій землі нас не здолать!

Бібліотека імені П.Вершигори долучилася до благідійної акції "На цій землі нас не здолать!", яка відбулася в Музеї літератури 28 жовтня, головною метою якої був збір коштів для солдат, які перебувають в зоні АТО, а також для поранених, які проходять лікування в Центральному військовому шпиталі в Києві.
Читачі бібліотеки провели майстер клас з виготовлення паперових голубів миру, писали побажання на долоньках зі словами підтримки і вдячності, виготовляли патріотичні обереги миру та давали інтерв'ю кореспондентам каналів 1+1, ВТБ, Просвіта, Перший національний.
Також бібліотека представила картини "Твори Тараса Шевченка у витинанках" для участі в аукціоні "Придбай собі - допоможи українській армії". Виручені кошти будуть передані пораненим, а роботи - в дитячий сиротинець міста Словянська.

середу, 29 жовтня 2014 р.

"Тримайся, солдат..."

"Тримайся, солдат, повертайся живим..." - щирі послання українським бійцям від читачів бібліотеки імені О.Пироговського - вихованців дитячого садочка




неділю, 19 жовтня 2014 р.

Урок патріотизму від дітей - дорослим

Патріотизм... Про нього можна дуже багато писати. А ще можна показати в кількох фото...
Читачі бібліотеки імені В.Чапаєва під час зустрічі з письменницею Марією Морозенко малювали свої долоньки з побажаннями для військовослужбовців бригади №30. Робили вони це під власне виконання гімну України.

середу, 15 жовтня 2014 р.

Творимо дива...

Юні користувачі бібліотеки імені В.Чапаєва долучились до Благодійного проекту "З Україною в серці творимо дива". Вони виготовили прерасних ангеликів для українських бійців - захисників нашої держави. "Повертайтесь живими" - такі побажання вони прикріпили до крилець ангелів.
 
 

вівторок, 14 жовтня 2014 р.